Denna söndag kommer vi transformera stress. Stressen kan härstamma från olika källor, Du kan känna Dig tidspressad, stressad över tillvaron, frånvaron av ett arbete, över en sjukdom, värk, en relation eller ångestfylld utan någon uppenbar orsak. Oavsett vad det är som är så att säga orsaken till att Du upplever stress har det tillståndet samma energi som vi kommer transformera. Det kan leda till att Din upplevelse förändras, Du känner Dig mer frid i situationen och att Du hittar ett mer balanserat förhållningssätt eller att situationen helt enkelt löser sig.

Du avsätter ca 1,5 h, 19.30-21.00 för Dig själv, ligg gärna ner i ett avslappnat tillstånd. Jag transformerar mellan 20.00 och 20.30 MEN energin brukar komma igång minst 30 minuter innan, bra om man kan ta vara på det! ?

Mellan 20.30 -21.00 kommer det finnas möjlighet för Er att kunna dela med er av era upplevelser av transformationen i gruppchatten som jag skapar på FB.

Priset för grupptransformationen är 350 kr, en enskild session kostar annars 750.

När Du har bestämt Dig för att vara med Swishar Du över avgiften till 0706694815 och jag lägger till Dig i guppchatten.

?
Joanna