Vad jag erbjuder

Enskilda transformationer på plats och på avstånd. När vi arbetar tillsammans med en transformation är Din uppgift att sätta en intention för vad Du önskar transformera. Oavsett om vi träffas eller om jag utför transformationen på avstånd har det samma effekt. I båda fallen tar en transformation ca 1h. När transformationen utförs på avstånd kan Du avsätta 30 minuter för Dig själv redan innan bokad tid, energin brukar komma igång tidigare.

Pris för en enskild transformation 820.

Event, där vi möts och under tre timmar transformerar tillsammans 490 per person.

Boka in mig för en grupptransformation. Om ni är ett sällskap som är nyfikna på kvantfysik och transformationer hör gärna av Er för grupp pris.

Meditationer, trumresor, klangskålar, kvantmeditationer där du får uppleva Dig själv bortanför den materiella verkligheten.

Coaching

Jag erbjuder även vägledning genom samtal eller via mail, Du väljer vad som passar Dig bäst. Ibland kanske det räcker med ett samtal för att Du skall komma igång med en förändring, ibland kanske det krävs att vi hörs av flera tillfällen.

Ett första samtal, ca 45 minuter, pris 550.

Föreläsningar

Om stress och helande. Här tar jag med mig Er på min resa från utbrändhet till att uppskatta och uppleva mig själv, mitt liv och mitt arbete på ett helt nytt sätt. Att kunna se mig själv och omvärlden med andra ögon och från ett helt annat perspektiv.

Utbrändhet, utmattning eller ett annat tillstånd kan vara början på något nytt och allt är faktiskt upp till Dig vad Du gör av det som händer.

Låt Dig inspireras!