Under eventen som jag leder har deltagarna erfarit att de blir av med värk, de blir lugnare, stressen minskar, ett lugn infinner sig i deras sinnen. De två första transformationerna är utförda på avstånd och de andra två när vi träffades i verkliga livet. Så skriver två av mina deltagare:

”Efter att ha deltagit på en av Joannas träffar i maj förra året började det hända saker… Jag hade varit utan uppdrag en längre tid och kände mig allmänt nere. Efter träffen hos Joanna kände jag mig upprymd, det var som att jag fått nya krafter. Jag är helt övertygad om att detta stärkte mig i mitt uppdragssök för kort tid efter träffen fick jag ett uppdrag där jag stortrivs.

Jag kan varmt rekommendera alla att prova Joannas träffar/sessioner.

Mvh/ Stefan Grahn”


”Jag vill säga så här? jag var med på ”Kvanthoppet ” den 17/1!
Jag hade en Intention som jag fokuserade på! Den 19 o 20/1 hände något för mig exceptionellt!
Först kunde jag inte relatera sambandet till ”Kvanthoppet”
Men sedan insåg sambandet??
Event har fungerat fullt ut?? Ja på ett så överväldigande sätt att jag bara böjer mig ödmjukt inför fakta! ? Så tack Joanna???

Kenneth Lindqvist”


Direkt efter hela processen vid kl 10 på kvällen blev vi klara och somnade 10 min efter helt slut full av värme, lycka och riktigt belåten. Vaknar nästa morgon och känner en enorm lättnad i fötterna, ryggen, huvudet specifikt käkarna från smärtan och kramperna som annars vandrar runt. Detta håller i sig under hela dagen i vågor av givande energier. Är på extra bra humör hela dagen efter och känner mig riktigt nöjd och glad med hjälpen jag fick och områdena jag bad om hjälp,

Kände mig mör och knådad i kroppen på ett givande sätt som det kan göra efter bra gym pass/massage. Rekommenderar detta starkt till den som söker en hjälpande hand. Tusen tack för hjälpen

Daniel Severin”


”Kände mig avslappnad och glad efter behandlingen. Energierna kändes främst i huvudet, men även vibrationer i resten av kroppen.
Tack så mycket!
Emelie Windahl”

”Träffade denna Donna i India  😉
Jag hade stukat 3 tår.
Ont som f… ,
Då sa hon att hon kunde heala mig…..
Nu trodde jag inte på sånt ”hokus pokus” …….till 5 min efteråt ?
Vilken tjej! Vilken grej!
Imponerat som bara den. Och tacksam !
Hon är bra! Riktig bra!
Kram kompis ❤️

Hans Elsinga”


”Tack Joanna för din härliga behandling av min fot ❤️❤️❤️??? med värme och fin känsla så minskade smärta och svullnad TACK?

Camilla Sporre”